Elscooter Bäst i Test – Hitta bästa elscooter 2023

Välkommen till våran elscooter bäst i test 2023. En elscooter är det många som använder och därför har vi valt att göra ett elscooter bäst i test 2023 för att ta reda på vilken el scooter som är bäst. Läs vidare i vårt elscooter bäst i test 2023 för att hitta bästa elscooter 2023.

Elscootrar i vårt test:

 1. E-Wheels E2S V2 2023
 2. E-Wheels E2S V 2 PRO 2023
 3. Vsett 8+
 4. E-Wheels 32S V2 MAX
 5. Mercane Widewheel PRO
 6. E-Wheels E8
 7. Kaabo Mantis 10 PRO
 8. E-Wheels E2S V2 Lite 2023
 9. Vsett 11+
 10. E-Wheels E7 Pro 2023

Topp 3 elscootrar:

Vinnare: E-Wheels E2S V2 2023Hitta bästa pris

Andra Plats: Kaabo Mnatis 10 PRO
Hitta bästa pris

Tredje Plats: E-Wheels E2S V2 MAX
Hitta bästa pris

1. E-Wheels E2S V2 2023

E-Wheels E2S V2 2023Detta solklara valet blir vår vinnare i vårt elscooter bäst i test 2023. Denna snygga och effektiva elscooter kommer att vara ett utmärkt val för dig som vill ha en elscooter som är smidig och lätthanterlig som du lätt kan köra runt med på många vägar utan problem.

Denna elscooter är helt laglig så den går i högst 20 km/t. Denna hastighet passar utmärkt till att ta dig fram och tillbaka snabbt och smidigt oavsett vart du ska åka någonstans. Du kan pendla fram och tillbaka till jobbet billigt och snabbt utan några problem alls.

Med denna elscooter så har du en farthållare som kan justeras i din app som du kan koppla ihop med bluetooth till din elscooter. Denna app är väldigt enkel att använda så du behöver inte tänka att det är krångligt. Det går på någon minut högst och sedan är det klart. Med denna app kan du även läsa elscootern elektriskt så att den inte kan köras framåt..

Denna elscootern har även en grymt kraftfull motor som accelererar snabbt framåt oavsett om de är i en liten backe eller rakt fram. Med denna kraftfulla motor så måste du självklart ha bra säkerhet så därför finns det riktigt bra skivbromsar och elektriska bromsar som gör att du lätt kan bromsa och även ett grymt dämparsystem som gör att det blir en bekväm åktur.
Hitta bästa pris

Specifikationer:

 • Effekt: 250-700 Watt
 • Märke: E-Wheels
 • Batteristryka: 36V 10Ah
 • Räckvidd: 35 km
 • Hastighet: 20 km/t
 • Laddningstid: 8 timmar
 • Farthållare: Ja
 • Hopfällbar: Ja
 • Lampor: LED-light
 • Vikt: 12,5 kg
 • Maxvikt Förare: 125 kg
 • Längd: 108 cm
 • Höjd: 114 cm
 • Bas: 43 cm

2. E-Wheels E2S V2 PRO 2023

E-Wheels E2S V2 PRO 2023Denna snygga elscooter från E-Wheels har en utmärkt motor på hela 1000 watt som gör att den är väldigt kraftfull och att den lätt kan åka framåt oavsett om det skulle vara uppför eller rakt fram. Denna elscooter har även en grym räckvidd som gör att du kan åka lite längre sträckor om det skulle behövas.

Med denna E-Wheels E2S V2 PRO 2023 Elscooter följer självklart punkteringsfria däck med samt väldigt effektiva dämpare för en bekväm åker oavsett om det är lite dåligt väglag. Det rekommenderas dock att denna framförs på en asfaltväg.

Elscootern har en LCD-skärm så att du lätt kan läsa av din hastighet. I och med detta så finns det självklart en app som du kan koppla ihop med din elscooter med hjälp av bluetooth. I denna app så kan du både låsa din elscooter och även ställa in farthållaren efter din personliga preferens.

Med denna elscooter så får du garanterat väldigt mycket värde för pengarna utan någon snack om saken. Detta är även en av de mest sålda elscootrarna inom Norden vilket talar för sig själv att många kunder är nöjda med denna elscooter.
Hitta bästa pris

Specifikationer:

 • Effekt: 500-1000 Watt
 • Märke: E-Wheels
 • Batteristryka: 36V 15Ah
 • Räckvidd: 50 km
 • Hastighet: 20 km/t
 • Laddningstid: 7 timmar
 • Farthållare: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Hopfällbar: Ja
 • Lampor: LED-light
 • Vikt: 12,5 kg
 • Maxvikt Förare: 125 kg
 • Längd: 108 cm
 • Höjd: 114 cm
 • Bas: 43 cm

3. Vsett 8+

Vsett 8+Vsett 8+ är en optimal elscooter som har en räckvidd på ungefär 50-70 km så att du lätt kan åka lite längre sträckor utan att tänka att du behöver ladda den hela tiden. Med denna kan du pendla fram och tillbaka till de flesta arbeten inom din stad utan problem med sin hastighet på 25-40 km/t så går det också väldigt snabbt.

Denna har en väldigt imponerande batterikraft som gör att den har sin långa räckvidd och kraftfulla motor så att du lätt kan köra framåt snabbt och effektivt. Denna elscooter har själv grym säkerhet med sina ABS bromsar både fram och bak för att den ska vara så säker som möjligt oavsett om man kör i 40 km/t.

Elscootern har självklart även en display som är upplyst så att du lätt kan se alla användbara funktioner som din hastighet, batterinivån eller farthållarens inställda hastighet. Med dessa funktioner är det lätt att hantera och köra runt med din elscooter utan några komplicerade funktioner som inte går att förstå.

Denna elscooter har även en dubbelmotor på 600W var så att din elscooter har en utmärkt prestanda oavsett om du kör i uppförsbacke eller nedförsbacke så kommer den att vara lika effektiv hela tiden.
Hitta bästa pris

Specifikationer:

 • Effekt: 1200 Watt
 • Märke: Vsett
 • Batteristryka: 48V 16Ah
 • Räckvidd: 50-70 km
 • Hastighet: 25-40 km/t
 • Laddningstid: 8 timmar
 • Farthållare: Ja
 • Hopfällbar: Ja
 • Lampor: Dual LED-light
 • Vikt: 24 kg
 • Maxvikt Förare: 120 kg
 • Längd: 113,5 cm
 • Höjd: 121 cm
 • Bas: 64 cm

4. E-Wheels E2S V2 MAX

E-Wheels E2S V2 MAXDenna elscooter har visats var en av de bästa elscootrarna på marknaden på grund av dess höga watt antal på motorn som gör att den blir en väldigt effektiv motor med hög prestanda som klarar av hög påfrestning utan några problem.

Elscootern är en väldigt lätthanterlig och praktiskt elscooter som du lätt kan använda utan några strul. Även med denna elscooter så har de uppgraderats till en ny bättre LCD-skärm så att du lätt kan läsa av funktioner på din display smidigt och enkelt när du kör runt.

Med sin ökade räckvidd från förra modellen så kan du köra runt i några timmar om du kör fullt lagligt i max hastighet vilket kan vara behövligt för vissa som pendlar mycket fram och tillbaka till arbetet, gymmet eller andra platser som du ofta besöker.

Denna elscooter har också självklart en bluetooth-app som du lätt kan koppla till din elscooter så att du kan låsa din el-scooter i appen utan några problem alls. Du kan även göra personliga inställningar för just din elscooter också om du skulle vilja det.
Hitta bästa pris

Specifikationer:

 • Effekt: 600-1600 Watt
 • Märke: E-Wheels
 • Batteristryka: 48V 13Ah
 • Räckvidd: 60 km
 • Hastighet: 20 km/t
 • Farthållare: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Hopfällbar: Ja
 • Lampor: Vitt LED-light
 • Vikt: 19 kg
 • Maxvikt Förare: 125 kg
 • Längd: 117 cm
 • Höjd: 121 cm
 • Bas: 47 cm

5. Mercane Widewheel PRO

Mercane Widewheel PRODenna Mercane Widewheel PRO Elscooter är ett utmärkt val med lite bredare hjul än andra el-scooter i detta elscooter bäst i test 2023. Detta medför större säkerhet och en mer stabilare elscooter men kan ha negativ påverkan på hastigheten.

Denna elscooter är en grym elscooter med hög räckvidd så att du lätt kan köra mycket elscooter under dagen för att sedan ladda under natten. Denna elscooter har en kraftfull motor på hela 2000 watt också vilket gör den till ett kraftfullt monster som kan ta sig upp för backar utan problem.

El Scootern har även uppdaterat funktioner som en ny ram som ökar styrkan på elscootern. Utöver detta har de även uppdaterat sin snygga LCD Smart display så att du lätt kan läsa av din eventuella körsträcka, farthållaren och självklart det viktigaste, din hastighet du kör just nu.

Denna elscootern har självklart bra säkerhetsfunktioner, såsom sitt grymma bromssystem med 120 mm skivbromsar både fram och bak. Utöver detta så har den ytterligare en bra funktion med nycklar som gör att du måste ha nycklarna för att starta elscootern. Självklart så är denna även vattentät mot användning i regn.
Hitta bästa pris

Specifikationer:

 • Effekt: 1000-2000 Watt
 • Märke: Mercane
 • Batteristryka: 48V 15Ah
 • Räckvidd: 70 km
 • Hastighet: 20-40 km/t
 • Laddningstid: 6 timmar
 • Farthållare: Ja
 • Hopfällbar: Ja
 • Lampor: Vita LED-light
 • Vikt: 22 kg
 • Maxvikt Förare: 120 kg
 • Längd: 109 cm
 • Höjd: 110 cm
 • Bas: 55 cm

6. E-Wheels E8

E-Wheels E8E8 El scootern från E-Wheels är en något annorlunda elscooter som är mer anpassad för att köra snabbt och även på olika väglag med sina mönster på däcken som gör att du har grepp på mer vägar än bara asfalt. Men var alltid försiktig oavsett vart du kör.

Med denna elscooter så har du en helt orolig storlek på batteriet som gör att de kan räcka upp till 120 km om du kör effektivt och under normala förhållanden som inte anstränger motorn extra mycket så att den drar mer el.

Elscootern har även grymma säkerhetsfunktioner som en tändningsnyckel mot stöld och även ett nytt och uppgraderat framljus så att du kan köra i mörker utan några problem. Även så finns det kraftfulla bromsar som ger dig full kontroll och hög säkerhet  när du kör.

Denna elscooter finns i laglig form och även olaglig och det är upp till dig själv att välja det du tycker passar bäst för det du ska göra. Men se alltid till att följa reglerna oavsett vad för att undvika onödiga böter och olyckor.
Hitta bästa pris

Specifikationer:

 • Effekt: 3200-6400 Watt
 • Märke: E-Wheels
 • Batteristryka: 60V 26Ah
 • Räckvidd: 120 km
 • Hastighet: 20 km/t
 • Hopfällbar: Ja
 • Lampor: Kraftfull LED-light
 • Vikt: 37 kg
 • Maxvikt Förare: 125 kg
 • Längd: 112 cm
 • Höjd: Ingen information
 • Bas: 28 cm

7. Kaabo Mantis 10 PRO

Kaabo Mantis 10 PROKaabo Mantis 10 PRO är inte jättepopulär i Sverige men detta alternativ är ett helt otroligt alternativ som är grymt kraftfull och accelererar väldigt snabbt om du gillar att köra snabbt och ha roligt. Men kom ihåg att över 20 km/t är olagligt på allmän väg.

Denna el scooter ligger verkligen i framkant när det kommer till el scootrar. Denna har utmärkt prestanda både i motorn så och även sina bromsar så att du både kan köra och accelerera snabbt och samtidigt ha bra bromsar när du behöver bromsa.

Elscootern har utmärkt förmåga att hålla sig stabil med hjälp av sin grymma design och även bra fjädring och däck som gör att du har en bekväm åktur som går snabbt och smidigt oavsett vart du ska köra någonstans.

Kaabo Mantis 10 PRO är en ultimat elscooter som har grymma klättring egenskaper så att du lätt kan köra i uppförsbackar precis som om det vore ett rakt väglag. Med denna elscooter får du garanterat en bra upplevelse och en rolig åktur, men tänk på säkerheten framförallt när du kör med den eftersom den är väldigt kraftfull och snabb.
Hitta bästa pris

Specifikationer:

 • Effekt: 2000-3400 Watt
 • Märke: Kaabo
 • Batteristryka: 60V 18,2Ah
 • Räckvidd: 80 km
 • Hastighet: 64 km/t
 • Laddningstid: 8,5 timmar
 • Farthållare: Ja
 • Hopfällbar: Ja
 • Lampor: Stark LED-light
 • Vikt: 30 kg
 • Maxvikt Förare: 125 kg
 • Längd: 127 cm
 • Höjd: 123 cm
 • Bas: 56 cm

8. E-Wheels E2S V2 Lite 2023

E-Wheels E2S V2 Lite 2023E2S V2 Lite 2023 är väldigt lik vinnaren av vårt bäst i test 2023. Men denna är lite mer anpassad för att köras av yngre förare på grund av det lägre watt antalet som kan användas. Denna elscooter är självklart även utrustad med en smart accelerator som kallas för non zero start vilket gör att du måste springa igång elscootern.

Trots att denna elscooter kan anses vara svagare än andra alternativ i vårt elscooter bäst i test 2023 så passar den perfekt in för sina grymma funktioner och enkla design. Med denna så kör du helt lagligt överallt och även säkert eftersom den bara går högst i 20 km/t.

Oavsett om denna går i bara 20 km/t så kommer den alltid vara lika kraftfull i uppförsbackar. Även så kommer den alltid vara bekväm att köra runt med tack vare sina stora luftfyllda däck som gör körning bra oavsett om det är ojämnt underlag eller inte.

Med sin räckvidd på 25 km så räcker den gott och väl för en person som inte åker alltför mycket elscooter varje dag men vill fortfarande kunna ta sig fram och tillbaka till en närliggande butik eller arbete.
Hitta bästa pris

Specifikationer:

 • Effekt: 250-500 Watt
 • Märke: E-Wheels
 • Batteristryka: 36V 7,8Ah
 • Räckvidd: 25 km
 • Hastighet: 20 km/t
 • Laddningstid: 4 timmar
 • Farthållare: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Hopfällbar: Ja
 • Lampor: Vitt Kraftfulla LED-lights
 • Vikt: 12,5 kg
 • Maxvikt Förare: 125 kg
 • Längd: 108 cm
 • Höjd: 114 cm
 • Bas: 43 cm

9. Vsett 11+

Vsett 11+Detta otroliga alternativ i vårt elscooter bäst i test 2023 har en grym räckvidd upp till hela 160 km vilket gör att du kan åka längre sträckor med denna elscooter om du kör effektivt och inte under för dåliga väderförhållanden eller dåligt väglag som kan anstränga motorn mer.

Denna elscooter har 2 olika lägen när det kommer till att köra den. Du kan välja bland Eco eller Sportläge beroende på hur snabbt du vill köra din el scooter och även hur effektiv du vill vara med din körning. Om du ska köra längre så kanske Eco kan vara ett bättre val än Sport.

Denna elscooter har även ett NFC Key Lock Immobilizer som gör att bara du kan starta din egen elscooter. Utöver detta så är detta en grymt stark elscooter som till och med har en turbo boost för en kort och snabb boost.

Dess grepp har grymt fäste med vägen för att utöka säkerheten i högre hastigheter. Även så har den andra bra säkerhetsfunktioner som bra stabilitet för körning i olika terräng och även självklart så har den ergonomiska handtag för lätt hantering vid körning. Självklart så kan du även nå de grymma hydrauliska bromsarna från handtaget också.

E-Wheels E7 Pro 2023Denna grymma E7 PRO 2023 Elscootern är ett otroligt alternativ på denna elscooter bäst i test 2023 trots att den är längst ner så är detta en bra elscooter som kan ta dig från punkt A till B utan några problem alls. Dock så saknar denna vissa funktioner som andra har som en bluetooth-app och en något sämre display.

Denna elscooter har en räckvidd på hela 80 km vilket räcker gott och väl för de allra flesta el scooter användare om man inte kör väldigt långa sträckor varje dag. Då rekommenderar vi elscootern i plats 9 som kan ha en räckvidd upp till 160 km.

Denna elscooter har grym komfort med sina däck som är luftfyllda med högt lufttryck för en skönare komfort och bättre acceleration. Även så påverkar lufttrycket räckvidden och till och med dess klättringsförmåga. Så dess höga lufttryck hjälper med alla positiva funktioner.

Denna elscooter har även gott om benutrymme och ett grymt styre som är justerbart så att det passar just dig när du ska köra runt. Självklart så är styret också bekvämt att hålla i när man kör både korta och längre sträckor.
Hitta bästa pris

Den bästa elscootern i vårt elscooter bäst i test 2023 är E-Wheels E2S V2 2023. Denna bästa elscooter har visats ha de bästa funktionerna och egenskaperna i vårt test. Läs mer här under om dess funktioner och grymma egenskaper:

Välj denna elscooter om du vill ha en pålitlig elscooter som kommer ta dig från punkt A till punkt B utan problem oavsett när du kör den. Denna elscooter är lätthanterlig och smidig så att du kan lätt ta med dig den överallt du åker också.

Här under kan du läsa om de vanligast ställda frågorna om elscootrar.

En elscooter är ett elfordon som har blivit väldigt populärt på sistone runt världen. En elscooter är en sparkcykel som bedrivs med el. Läs mer här under om hur en elscooter fungerar här under och vad den består av för delar.

En elscooter fungerar med hjälp av sin motor som driver elscootern framåt. Motorn får kraft från sitt batteri som avgör hur stark din elscooter blir och hur snabbt den kan köra. Därefter har vi hjulen som avgör hur bra grepp den har på vägen.

Motorn är den viktigaste delen i en elscooter eftersom utan motorn så kan du inte alls använda din elscooter överhuvudtaget. Motorn kan ha olika watt antal som avgör hur stark din elscooter blir och avgör hur snabbt du kan accelerera och vad maxhastigheten blir.

Batteriet i elscootern är också en av de viktigaste delarna för att ha en fungerande elscooter som går att åka framåt. Batteriet kan ha olika volt som avgör hur mycket el du ger till motorn för att den ska bedrivas framåt. Batteriet används även för att bedriva de flesta komponenter i din elscooter, såsom säkerhetsfunktioner och lampor och liknande saker.

Hjulen är en stor del av elscootern som bestämmer hur bra grepp du kommer att ha med vägen medan du kör din elscooter. Med rätt däck kan du även öka hastigheten på din elscooter om du skulle vilja det. Det finns många olika typer av däck men de allra flesta däck är mellan 8 och 10 tum stora. Större storlek och bättre mönster på däck kan göra en bättre elscooter om det skulle behövas.

En elscooter är inte olaglig om den går i högst 20 km/t. En elscooter som går över 20 km/t får inte köras på allmän väg registrerad som en elscooter, då anses den vara olaglig. Går din elscooter över 20 km/t så måste den registreras som ett annat fordon som till exempel en elmoped klass 1 eller klass 2 beroende på max hastigheten. För att undvika att du kör en olaglig elscooter så bör du köra en som går i högst 20km/t och har en motor på högst 250 watt.

En elscooter vuxen anses vara en elscooter som är för 15 åringar och över. Över 15 år så kan du köra en moped och då kan du köra en elscooter som går över 20 km/t om den är registrerad för det. En elsparkcykel vuxen kan gå upp till hastigheter över 50-60 km/t så dessa bör köras med mer varsamhet.

En helt laglig elscooter som får köra på allmän väg får köra i högst 20 km/t. Går den över detta får den inte framföras på allmän väg utan en omregistrering till en annan fordonstyp. Om du vill åka lite snabbare så finns det fatbike som går omkring 30-35 km/t.

De billigaste elscootrarna är dessa 3 från 3000 uppemot 6000 kronor.

Vårt elscooter test gjordes först genom att leta upp många olika elscootrar på internet och sedan börja jämföra dessa elscootrar mot varandra för att ta reda på vilka el scootrar är bäst bland våra utvalda el scootrar. Vi valde ut de 10 bästa elscootrarna på marknaden så att du som kund ska ha många bra elscootrar att välja mellan.

Dessa 10 elscootrar jämförs i korta och detaljrika recensioner i vårt elscooter bäst i test så att du lätt ska kunna bilda en uppfattning om varje elscooter i vårt test. 1 elcooter valdes ut till vinnare beroende på dess fördelar och funktioner som överlistar de andra alternativen.

Leave a Comment

About Us

The Nuherald is an ‘everything under one roof’ news portal that provides you with the latest updates and news from the sports, entertainment, tech, health, and business world. We are one among the members of the renowned digital media network, Globe-News Network.

© 2024 TheNuHerald & The GlobeNews Network