Electrapy Ervaringen – Is het massageapparaat nuttig?

Wat is Electrapy Massager?

Pijn in de spieren kan het dagelijks leven sterk beïnvloeden. De reden voor de pijn kan sterk variëren. Ze ontstaan vaak na een zware sporttraining, een slechte houding of door ziekte. Een massageapparaat biedt het voordeel dat je zelf iets kunt doen om de pijn te verminderen, naast de therapie van de dokter. De fabrikant van Electrapy belooft dat het massageapparaat voor alle soorten pijn kan worden gebruikt.

Het apparaat wordt verondersteld de spanning in de spieren weg te nemen. Tegelijkertijd zou de pijn afnemen. De impulsen stimuleren ook de bloedsomloop. Dit ontspant ook de spieren en heeft een positief effect op de pijn. (Alle links in dit bericht zijn affiliate links waarvan de auteur een kleine commissie ontvangt uit de verkoop van dit product/deze dienst, maar de prijs is hetzelfde voor jou).

Keurmerk en kwaliteit van Electrapy

Het Electrapy model voor pijnvermindering is al voldoende getest. Er zijn al veel gepubliceerde test- of ervaringsrapporten. Veel testers waren enthousiast over het gebruiksgemak van het Electrapy massageapparaat. Het apparaat is nog niet getest door Stiftung Warentest. Er staat ook geen keurmerk op de website van de klant. Dit is geen indicatie van slechte kwaliteit.

Er zijn veel massageapparaten op de markt, dus het kan soms even duren voordat het officieel getest is. Volgens de fabrikant zou het een massageapparaat zijn dat optimaal gebruikt kan worden om pijn te verminderen. Het wordt ook beschouwd als gemakkelijk te gebruiken door mensen die niet zo technisch onderlegd zijn.

Het Electrapy massagetoestel is geen product dat in Duitsland is gemaakt. De fabrikant produceert zijn producten in Hong Kong. Toch kun je het apparaat ook vanuit Duitsland bestellen. Ga hiervoor naar de website van de fabrikant en druk op de bestelknop. Er wordt een bestelformulier geopend in een apart venster. Door het massageapparaat te gebruiken, zou je per jaar veel geld moeten besparen op een masseur en medicijnen. Je kunt je laten masseren door je partner of je kunt zelf je pijnlijke plek masseren. Er wordt gezegd dat het apparaat niet alleen pijn verlicht, maar ook stress. Pijn zou tot drie keer sneller worden behandeld.

Een bijzonder voordeel is dat het apparaat een gecontroleerde massagetherapie mogelijk maakt. Je kunt het direct op de pijnlijke plek plaatsen en inschakelen. Zoek een rustige plek zodat de massage zo intens mogelijk is. Zet zachte muziek aan of plaats geurkaarsen. Dit is een perfecte plek om te ontspannen. Dit is vooral prettig na een stressvolle of inspannende dag. Met je massageapparaat kun je jezelf dagelijks verwennen met deze luxe. Ga voor meer informatie en een gereduceerde prijs hier naar de website van het product!

Algemene Electrapy klantenmeningen

Met je massageapparaat hoef je niet naar de masseur. De pijn in je nek, rug of benen kan heel plotseling opkomen. Het kan uw dagelijks leven verstoren. In dit geval kunt u uw Electrapy via USB opladen en op het juiste gebied aanbrengen. Pas de snelheid aan zodat u zich comfortabel voelt. Stel uw stimulator iets sneller in als de spanning langzaam afneemt.

Omdat het apparaat klein en compact is, kun je het overal mee naartoe nemen. Dus als je op het werk acute pijn in je arm of nek hebt, kun je jezelf tijdens je pauze trakteren op een massage. Spanning wordt verondersteld binnen korte tijd te verdwijnen. Dit komt onder andere door de speciale elektrostimulaties die door het apparaat worden opgewekt. Electrapy heeft de vorm van een vlinder. Het massagetoestel is van flexibel materiaal dat perfect op een pijnlijke plek kan worden aangebracht.

Het apparaat werkt met TENS-technologie. Volgens de fabrikant levert het een unieke combinatie van impulsen. Deze dringen diep door in de spieren en spiergroepen. Hierdoor worden de spieren rustiger en vermindert de pijn onmiddellijk. Je zou zonder pijnstillers moeten kunnen, wat goed is voor je lichaam.

Veel kopers hebben het Electrapy massageapparaat voldoende getest. Sommige meningen van klanten zijn ook gepubliceerd op de website van de fabrikant. Eén klant meldt dat ze het massageapparaat kocht om de pijn te verminderen omdat haar dochter al lange tijd last had van rugklachten. Het apparaat zou perfect hebben gewerkt. Het zou een uitstekend product zijn om te masseren. Het was vooral een voordeel dat het apparaat gemakkelijk te gebruiken was.

Een andere koper zegt in zijn klantenbeoordeling dat hij de pulsaties van het apparaat kon voelen. Sommige kopers hebben al andere massagers getest. Deze hadden niet het gewenste succes bij het masseren. Het apparaat heeft verschillende warmteniveaus en kan afzonderlijk worden gebruikt voor verschillende spanningen. De elektrapulsie kan met één druk op de knop worden geregeld. Bezoek deze productwebsite voor meer klantbeoordelingen!

Algemene informatie over het onderwerp van het massageapparaat

Een massageapparaat is een uitstekende aankoop. Veel mensen hebben wel eens meegemaakt dat ze ‘s avonds fit naar bed gingen en ‘s ochtends wakker werden met stijve nek of rugpijn. Dit kan het gevolg zijn van een slechte houding, een slecht matras of een koude tocht. Een massageapparaat kan verlichting bieden zodat de dag niet gekenmerkt wordt door pijn. We raden vooral massagetoestellen aan die je gemakkelijk zelf kunt gebruiken zonder hulp van anderen nodig te hebben.

Pijn in de nek, rug en schouders wordt als bijzonder pijnlijk ervaren. Ze treden vaak op als mensen zittend zijn en niet genoeg bewegen. De pijn kan worden verlicht door een goede masseur. Als alternatief kan een massageapparaat worden gebruikt. Het Electrapy apparaat heeft, in tegenstelling tot de meeste modellen, geen harde massagekoppen. Het is heel zacht en flexibel.

Veel gebruikers vinden het daarom erg prettig. Na het inschakelen geeft het apparaat goede elektrische impulsen die een ontspannend effect hebben op de spieren. Het apparaat heeft verschillende standen, zodat je het op de juiste snelheid kunt inschakelen, afhankelijk van het pijnniveau. Pijnvermindering zou niet lang op zich moeten laten wachten. Bovendien heeft het apparaat het voordeel dat het de bloedsomloop stimuleert.

Je kunt het Electrapy apparaat opladen via USB en aanzetten. Plaats het vervolgens op het gebied waar de pijn vandaan komt. Je kunt het apparaat ook ‘s avonds gebruiken om te ontspannen na een dag hard werken. Het Electrapy massageapparaat is zo klein en compact dat je het mee kunt nemen naar je werk of op vakantie. Het materiaal van het apparaat is zeer robuust en enigszins flexibel. Dit maakt het gemakkelijker om het apparaat te gebruiken. Je kunt het apparaat het beste een paar minuten laten werken om spanning in de nek of schouders te verlichten. Je voelt lichte impulsen die veel mensen als zeer aangenaam ervaren.

Algemeen massageapparaat gebruik

Het massageapparaat is een goede keuze voor iedereen. Het kan specifiek worden gebruikt voor pijn, spanning of stressverlichting. Met je massageapparaat hoef je niet voor elke angst naar een dokter of masseur. Leeftijd speelt geen rol bij het gebruik. Mannen, vrouwen of jongeren kunnen het apparaat gebruiken om spanningen te verlichten. De vibratie kan op het hoogste niveau worden ingesteld om uitgebreidere lichaamszones te masseren. Het maakt niet uit of de pijn wordt veroorzaakt door ouderdom of een slechte houding. Het apparaat heeft drie theeknoppen waarmee alle massagestanden eenvoudig kunnen worden bediend.

Pijn door een slechte houding of spanning kan plotseling opkomen. Het Electrapy massageapparaat biedt het voordeel dat je het op elk deel van het lichaam kunt gebruiken. Zet het apparaat aan op de gewenste snelheid en plaats het op de plek waar de pijn het ergst wordt gevoeld. Het apparaat is flexibel en past zich perfect aan elke lichaamsvorm aan. Het apparaat heeft geen batterijen. Hierdoor hoef je niet steeds batterijen te kopen en te vervangen.

Als je merkt dat de prestaties van je massageapparaat langzaam afnemen, moet je het opladen met een USB-kabel. Voor het opladen kun je een pc of laptop en een adapter gebruiken. Met de Electrapy zelf zou je bijna alle soorten spierpijn moeten kunnen behandelen. Je kunt de instelling altijd veranderen tijdens een massage. Het apparaat zou geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die last hebben van chronische pijn.

— Bezoek de productwebsite hier! —

Bekende FAQ over dit product

 • V: Zijn er batterijen inbegrepen in het Electrapy massageapparaat?
 • A: Electrapy wordt opgeladen via USB. Het bevat geen batterijen. Opladen kan op een pc, laptop of met behulp van een adapter.
 • V: Kan ik het apparaat alleen voor nekmassage gebruiken?
 • A: Het massageapparaat kan voor verschillende delen van het lichaam gebruikt worden. Zo kun je snel spanning wegnemen in je benen, heupen, billen, rug of nek.
 • V: Is het moeilijk te bedienen?
 • A: Nee, het massageapparaat is moeiteloos te gebruiken. Je hebt geen tweede persoon nodig om je te masseren. Je kunt kiezen uit vier standen.
 • V: Kan ik profiteren van een speciale aanbieding bij aankoop?
 • A: Je hebt recht op een introductieprijs met een korting tot 50% als je bij de fabrikant koopt. Je kunt dus behoorlijk wat geld besparen.
 • V: Biedt de fabrikant een geld-terug-garantie?
 • A: De fabrikant van Electrapy heeft vertrouwen in zijn product. Als je niet tevreden bent over de werking van het Electrapy massageapparaat, dan stuur je het terug naar de fabrikant. Als je het Electrapy massageapparaat rechtstreeks bij de fabrikant bestelt, kun je ook één of twee jaar garantie bijboeken. Dit verlengt de garantie van de fabrikant.

Waar kan ik Electrapy kopen?

Je kunt het Electrapy massagetoestel bij verschillende online verkopers kopen. Het is echter altijd aan te raden om de website van de fabrikant te gebruiken voor je bestelling. Deze biedt veel informatie over het masseren van de spieren. De fabrikant garandeert je een retourrecht. Als je niet tevreden bent, kun je het apparaat binnen 30 dagen testen en terugsturen naar de fabrikant. Op het bestelformulier kun je je gegevens, de gewenste hoeveelheid en de gewenste betalingsoptie invullen.

Je kunt kiezen uit Paypal, onmiddellijke bankoverschrijving, creditcard of GPay. Je kunt op het bestelformulier ook kiezen voor een garantie van één of twee jaar. Je kunt ook vijf extra patches bestellen. Dit is handig als je de Electrapy massager deelt met andere gezinsleden. Pijn kan immers bij iedereen plotseling opkomen. Het is goed om een massagemogelijkheid in huis te hebben.

Het Electrapy massagetoestel is momenteel verkrijgbaar tegen een licht verlaagde prijs. De fabrikant biedt een gespreide kortingsactie aan. Je kunt tot 50% besparen op de aankoopprijs van het apparaat. Hoe meer apparaten je koopt, hoe meer geld je kunt besparen.

Omdat het product in Hong Kong wordt gemaakt, duurt de levering een paar dagen. De fabrikant ziet echter ook af van verzendkosten voor grotere bestellingen. Dit betekent dat je wat extra geld kunt besparen op Electrapy. Je kunt het beste apart een adapter kopen. Zo kun je Electrapy opladen zonder pc of laptop.

— Krijg hier de beste prijs – -.

Technische feiten over elektrapy

 1. Geschikt voor een massage van het hele lichaam
 2. Verschillende modi selecteerbaar
 3. Aaibaar ontwerp
 4. Gemakkelijk te gebruiken met een grote aan/uit-knop
 5. Kan worden opgeladen via USB-kabel

Aanbeveling voor elektrotherapie

Electrapy Ervaringen 2 NL

Met Electrapy heeft de fabrikant een massageapparaat op de markt gebracht dat goed zou zijn tegen alle soorten pijn. Je hoeft niet meer naar een fysiotherapeut voor een massage. Dit bespaart je op de lange termijn veel tijd. De gadget zou heel snel werken en spierpijn verlichten. Een massage stimuleert je bloedsomloop.

Het bloed kan weer beter stromen, wat een positief effect heeft, vooral op chronische vermoeidheidsklachten. Omdat het apparaat zo eenvoudig in gebruik is, is het geschikt voor jong en oud. Technische voorkennis is niet nodig.

 • Aangename ontspanning
 • Gebruiksvriendelijk
 • Zendt lichtimpulsen uit om spanning te verlichten
 • Onmiddellijke pijnvermindering is mogelijk
 • Verhoogt de bloedcirculatie
Info over de productaanbieder

Je kunt problemen of vragen rechtstreeks met de fabrikant bespreken via de volgende contactkanalen:

Adres:

Ecom7 Beperkt

Kamer 1501, Prosperity Tower

39 Koninginneweg

Centraal

Hongkong

Homepage: https://electrapyshop.com/

Telefoon: (+852) 2110 0990

E-mail: contact@e-com 7.com

Je kunt de Electrapy massager online bestellen via verschillende platforms zoals Amazon. Bestel direct op de website van de fabrikant als je korting of garantie wilt. De levering naar Duitsland duurt een paar dagen. Daarna laad je hem op via een USB-kabel en kun je meteen beginnen met masseren. Omdat de fabrikant je recht op retour geeft, neem je geen enkel risico als je Electrapy koopt.

Het volgende artikel is ook interessant: Electrapy Massager Beoordelingen

Openbaarmaking

Dit bericht is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie is geen advies of koopaanbod. Elke aankoop naar aanleiding van dit verhaal is op eigen risico. Dit product is niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen. Raadpleeg een deskundige/gezondheidsprofessional voor een dergelijke aankoop. Elke aankoop via deze link is onderhevig aan de definitieve voorwaarden van de website die het product verkoopt. De inhoud van deze uitgave neemt geen enkele verantwoordelijkheid, direct of indirect. Neem nu contact op met de verkoper van het product.

 

Het verhaal dat op deze site wordt beschreven en de persoon die in het verslag wordt beschreven is geen echt nieuws. In plaats daarvan is dit verhaal gebaseerd op de resultaten die sommige mensen die deze producten hebben gebruikt, hebben behaald. De resultaten in het verhaal en de opmerkingen zijn illustratief. Ze kunnen afwijken van de resultaten die jij bereikt met deze producten.

 

Affiliate disclaimer

Dit bericht bevat affiliate links. Dit betekent dat het auteursteam producten en diensten aanbeveelt die zij zelf hebben gebruikt of goed kennen. Ze kunnen dus een commissie ontvangen als je ze koopt (zonder extra kosten).

 

Disclaimer testimonial

Getuigenissen op deze site zijn afkomstig van gebruikers van onze producten en diensten. Ze zijn vrijwillig verstrekt en er is geen vergoeding aangeboden of verstrekt. De resultaten kunnen uniek zijn en kunnen niet worden gegarandeerd.

Disclaimer handelsmerk

Onze occasionele verwijzingen naar namen, merken, producten, handelsmerken en logo’s van derden zijn niet bedoeld om het bestaan uit te drukken of te impliceren van een licentie, goedkeuring, affiliatie of enige relatie tussen deze respectieve eigenaars van derden en Electrapy. In plaats daarvan is het gebruik van namen of productlogo’s van derden alleen bedoeld ter illustratie ondanks Electrapy.

Published by: Zeest Media

Leave a Comment

About Us

The Nuherald is an ‘everything under one roof’ news portal that provides you with the latest updates and news from the sports, entertainment, tech, health, and business world. We are one among the members of the renowned digital media network, Globe-News Network.

© 2024 TheNuHerald & The GlobeNews Network